Meny

Meny

Projektledare Digital kommunikation

Är du en driven kommunikatör med gedigen kunskap om digital marknadsföring? Vi är en liten hjälporganisation med ett stort uppdrag. Tusentals barn och unga får stöd via våra sajter Pluggakuten, Livehjälpen, Matteboken, Formelsamlingen och Mathplanet.

Mattecentrum står inför en expansiv fas och söker en kreativ projektledare med ansvar för digital kommunikation. Du blir en viktig del i vårt kommunikationsteam där du är med och producerar Mattecentrums digitala innehåll för att nå fler barn och ungdomar med vårt erbjudande om gratis läxhjälp med matte.

Din profil:

  • En projektledare som kan digital kommunikation, marknadsföring och insamling
  • En innehållsproducent som skapar format och kommunikation för digitala kanaler i text, bild och video
  • Du arbetar i kanaler som Google, Youtube, Facebook och andra sociala medier.
  • Vi tror att du älskar digitala medier och kan digital marknadsföring
  • Du behärskar programmen i Adobe CS och Google-tjänster

Ansökan

Tjänsten är på heltid med tillträde omgående. Din arbetsplats är i Stockholm. Intervjuer sker löpande. Skicka din ansökan till jobb@mattecentrum.se. Har du frågor kontakta Dicran Sarafian, Generalsekreterare Mattecentrum, 070-775 99 66.

Om Mattecentrum

Mattecentrums syfte är att öka elevers förståelse för matematik och dess roll i samhället. Vi vill inspirera med förebilder och erbjuda gratis matematikstöd i olika former som ett effektivt komplement till skolan.