Meny

Meny

Nyheter och blogginlägg

Det här händer i Mattecentrum

Tillbaka till flödet

Mattecentrum nominerad till Stora Kommunikatörspriset 2018

Nyhet

 
Under onsdagen offentliggjorde Sveriges Kommunikatörer nomineringarna till Stora Kommunikationspriset. I kategorin Bästa kommunikation ideell organisation nominerades vi för vårt arbete att matematikstöd ska vara tillgängligt för alla.

Stora Kommunikatörspriset delas årligen ut av Sveriges Kommunikatörer. Priset delas ut i fem kategorier: Bästa kommunikativa ledarskap, Bästa kommunikation offentlig organisation, Bästa kommunikation näringsliv, Bästa kommunikation ideell organisation samt Årets unga talang. Priset delas ut till personer och organisationer som gjort stora insatser inom kommunikation det senaste året.

Mattecentrum är en av tre nominerade till Bästa kommunikation ideell organisation. Motiveringen lyfter vårt arbete för att matematikstöd ska vara tillgängligt för alla och att fler elever ska uppfatta matematik som roligt och användbart. Våra insatser att översätta matteboken till arabiska och ge matematikstöd på asylboenden lyfts också upp. Slutligen poängterar motiveringen att vi har bidragit till höjda betyg på de skolor vi är verksamma på.

Stora Kommunikatörspriset delas ut den 22 mars på Nordiska museet i Stockholm.