Meny

Meny

Nyheter och blogginlägg

Det här händer i Mattecentrum

Tillbaka till flödet

Vi söker volontärer och projektledare i flera städer

Nyhet

Nu söker vi volontärer och projektledare i flera städer! Har du ett intresse för matematik, tycker om att leda projekt och arbeta med människor? Bli projektledare hos oss! 

Mattecentrum är en ideell förening som erbjuder gratis läxhjälp i matematik. I våra räknestugor kommer elever som är bemannade av volontärer. Nu söker vi efter både dig som vill vara projektledare och dig som vill vara volontär. Som projektledare ansvarar du för räknestugan, volontärsamordning, rapporterar till kansliet och marknadsför mot elever. Som volontär hjälper du elever i räknestugor med att förstå och bli bättre problemlösare.

Information om rollen som projektledare

Projektledaren förväntas kunna nås på mejl eller telefon inom en rimlig tidsram, men själva uppdraget kan utföras på valfria tider så länge verksamheten flyter på som den ska. Innan du blir projektledare får du en genomgång av allt du behöver veta om uppdraget från din kontaktperson på Mattecentrums kansli. Mattecentrum anordnar även en projektledarworkshop varje år, där du kan utbyta erfarenheter med projektledare från andra städer.

Vi söker volontärer och projektledare i...

Örebro - projektledare
Skövde - projektledare och volontärer 
Malmö - projektledare och volontärer
Halmstad - volontärer

Uppdragen ser olika ut i de olika städerna. I Skövde är verksamheten helt ny vilket innebär att du kommer vara med och starta föreningens verksamhet i staden. I de andra städerna finns det redan verksamhet som du fortsätter att bedriva. 

Vid intresse i Örebro, Skövde eller Halmstad
maya@mattecentrum.se

Vid intresse i Malmö 
lisa@mattecentrum.se