Meny

Meny

Nyheter och blogginlägg

Det här händer i Mattecentrum

Tillbaka till flödet

Sök tjänsten som medlemsvärvare

Ledig tjänst

Mattecentrum söker medlemsvärvare! 

Mattecentrum är en ideell förening som grundades 2008 som en motkraft till sjunkande matematikkunskaper i Sverige. Mattecentrum verkar för att varje elev erbjuds gratis matematikstöd där tillgänglighet och individ är i fokus. Målet är att lyfta matematikens möjligheter i samhället och samtidigt motivera och inspirera till kunskap på ett lustfyllt sätt. All Mattecentrums verksamhet är gratis att ta del av för våra elever.

Mattecentrums främsta målgrupp är ungdomar i högstadie- och gymnasieålder som läser matematik. För att öka kännedomen om vår verksamhet och bredda vår medlemsbas i vår målgrupp söker vi nu personer som vill jobba med medlemsvärvning på skolor tillsammans med oss! Uppdragets omfattning är flexibelt, men vi ser gärna att du kan arbeta minst två fyratimmarspass i månaden. Då vi i första hand medlemsvärvar under skoltid kommer arbetstiden vara förlagd dagtid på vardagar, men vi kan anpassa schemaläggningen efter dina förutsättningar. Uppdraget kommer finnas tillgängligt på flera orter, se vilka under "Om tjänsten".

Vi söker dig som är utåtriktad, gillar att bygga relationer till unga människor och inte är rädd för att ta första kontakten. Du behöver inte vara något mattesnille, men vi vill att du har ett engagemang för allas rätt till likvärdig utbildning och känner dig bekväm med att argumentera för det. Tidigare erfarenhet av medlemsvärvning eller engagemang i Mattecentrum är meriterande men inget krav.

Om tjänsten

Anställningsform: Timanställning

Arbetsort: Göteborg, Jönköping, Lund, Malmö, Norrköping, Stockholm, Umeå, Västerås och Örebro! Där Mattecentrum har verksamhet, se www.mattecentrum.se/raknestugor.

Tillträde: snarast

Lön: 150 kronor/timme

Kortare resor till närliggande orter kan förekomma inom ramen för uppdraget.

Ansökan

Vi söker flera personer över hela landet och kommer ta emot ansökningar löpande. Vi tar emot ansökningar via jobb@mattecentrum.se, bifoga CV och ett personligt brev där du beskriver varför du är passande för tjänsten. Döp ansökan till "Medlemsvärvare" i ämnesraden.

Frågor rörande tjänsten och rekrytering besvaras av Lisa Rådbo via lisa@mattecentrum.se eller 076 780 01 81.