Meny

Meny

Bli medlem i Mattecentrum!

Mattecentrum är en ideell ungdomsförening med syfte att stimulera intresset för matematik och att generellt höja kunskapsnivån i ämnet bland ungdomar. Föreningen består av en riksorganisation samt av medlemsföreningar i de städer där vi driver räknestugor.

Alla är välkomna att bli medlemmar i Mattecentrum, oavsett ens ålder eller bakgrund. Medlemskapet innebär inga åtaganden från din sida men du är välkomna att engagera dig i någon av våra medlemsföreningar. Självklart har du rösträtt i årsmötet för din medlemsförening samt i årsmötet för riksorganisationen. Kontakta gärna projektledaren i din medlemsförening om du vill börja engagera dig. 

Medlemskap i Mattecentrum är gratis och gäller för ett kalenderår. Teckna dig gärna för ett nytt medlemsskapsår efter årsskiftet.

Genom att vi blir fler medlemmar i föreningen kan vi söka mer stöd till verksamheten, vilket leder till att Mattecentrum hjälpa ännu fler barn och unga med matematik, helt gratis.

Formellt så har Stockholm och Södertälje en gemensam medlemsförening, vilket också gäller Göteborg och Borås samt Uppsala och Knivsta. Ange bara den av orterna som du bor närmast i formuläret nedan så blir det rätt. 

Hjärtligt välkommen till Mattecentrum! 

Kön

Dina personuppgifter lagras i enlighet med PUL. Läs mer om PUL här.