Meny

Meny

Hur kan ditt företag stödja Mattecentrum?

Sveriges företag behöver mattekunniga medarbetare, nu och i framtiden. Mattecentrum hjälper tusentals unga med matematik varje vecka. Med vår hjälp ökar elevernas kunskaper och fler unga kan få upp ögonen för hur roligt matte faktiskt är.

Allt Mattecentrum gör är gratis att ta del av för eleverna. Bidrag från näringslivet är nödvändiga för att verksamheten ska kunna upprätthållas och fortsätta att utvecklas. 

Det finns flera sätt som ditt företag kan stödja Mattecentrum på. Ni kan bli Huvudsponsor. Ni kan bli Mattecentrums vänner eller bli en pro bono-partner. Har ni bjudit in talare till en konferens, till exempel? Ge dem ett gåvobevis istället för en blomma!

Vill ert företag stödja Mattecentrum?

Kontakta Karolina Lisslö på karolina@mattecentrum.se eller 010-102 22 30 så berättar hon mer.


Bli huvudsponsor

Att bli huvudsponsor till Mattecentrum blir lönsamt både för er och för oss. Men de verkliga vinnarna blir våra barn och unga som uppfyller kunskapsmålen och når sina drömmar.

Se vilka företag som för närvarande är Mattecentrums Huvudsponsorer


Andra företagssamarbeten

Företag som samarbetar med Mattecentrum har tagit aktiv ställning mot sjunkande mattekunskaper i Sverige. Att försäkra sig om att kunskapsnivån i och intresset för matematik ökar är ett arbete som hela Sverige vinner på.

Se vilka företag och organisationer som för närvarande är Mattecentrums samarbetspartners


undefined

Mattecentrums vänner

Stöd Mattecentrum genom att bli månadsgivare.


Gavo-web-new.jpg

Gåvobevis 

Vill du eller din organisation ge en gåva till till förmån för Mattecentrum istället för en blomma till en talare på ett seminarium? Eller vill du ge en hyllningsgåva eller minnesgåva?

Det ordnar vi!

Mejla info@mattecentrum.se och ange följande:

  • namnet på den du/ni vill hylla
  • eventuell personlig hälsning och ditt/era namn
  • adress dit gåvobeviset ska skickas
  • Eventuell faktureringsadress

Det går också bra att sätta in gåvan direkt på något av våra 90-konton: PG 90 02 68-4 eller BG 900-2684, eller via Swish (nummer: 1239002684) och beställa ett gåvobevis i efterhand.