Meny

Meny

Företagssamarbeten

Företag som samarbetar med Mattecentrum har tagit aktiv ställning mot sjunkande mattekunskaper i Sverige. Att försäkra sig om att kunskapsnivån i och intresset för matematik ökar är ett arbete som hela Sverige vinner på.

Läs om hur ditt företag eller organisation kan stödja Mattecentrum


Dessa organisationer stödjer Mattecentrum

 

undefined

byBrick arbetar sedan 2016 med Mattecentrum med organisationsutveckling och inom kommunikationsområdet. byBrick bidrar med kompetens och verktyg för att hjälpa Mattecentrum att stärka effekten av sin kommunikation till sina olika målgrupper samt mäta och utvärdera sitt arbete för att ständigt utveckla sin kommunikation. 

 

undefined

Casio och Mattecentrum arbetar sedan 2011 tillsammans med dels finansiering av verksamhet och dess utveckling, samt genom att använda Casios kompetens och produkter i verksamheten. Dels har Casio filmatiserat videolektioner för att stöjda ungdomar i sitt användande av miniräknare på ett sätt som stödjer istället för stjälper kunskapsutveckling.

 

K2A är ett fastighetsbolag med fokus på långsiktig förvaltning av egenproducerade hyreslägenheter för alla typer av boenden. K2A:s dotterbolag Svenska Studenthus fokuserar särskilt på utveckling av studentbostäder för egen förvaltning och erbjuder idag studentbostäder i Stockholm, Örebro, Gävle, Umeå och Kiruna. Med start i Örebro och Umeå kommer K2A och Mattecentrum starta upp räknestugor i K2A:s lokaler där de boende studenterna erbjuds bli volontärer hos Mattecentrum och undervisa yngre elever.

 

undefined

Protea och Mattecentrum arbetar sedan 2014 tillsammans för att stärka organisationens kansli och utveckla ledare samt organisation för framtida utmaningar, strategier och verksamhetutveckling. Protea stödjer Mattecentrum med kompetens och utbildningar. 

Läs om Proteas samarbete med Mattecentrum

 

Saab AB

 
undefinedundefined

TCS och Mattecentrum arbetar sedan 2015 med organisering och utveckling av organisationens digitala verktyg och värld. TCS är Mattecentrums vän och erbjuder också mycket tid och kompetens för att dels förbättra, kartlägga samt utveckla nya webblösningar och verktyg för Mattecentrum att ännu bättre kunna nå sitt ändamål.

  

undefined

Teknikföretagen och Mattecentrum arbetar sedan 2011 tillsammans med finansiering och support i diverse projekt och utvecklingsmöjligheter. För närvarande ligger fokus på att etablera ett nytt regionalkontor i Norrland samt att främja utveckling av språk på Mattecentrums digitala verktyg www.matteboken.se.

Teknikföretagen erbjuder och hjälper Mattecentrum med lokaler för möten och events samt genom fina gåvobevis vid event och under Almedalen.