Meny

Meny

Var med och påverka!

Varje medlem tillhör en lokal medlemsförening som kopplas samman med den stad som medlemmen är bokförd i. Det finns en medlemsförening i nästan varje stad som vi har en räknestuga i. Varje lokal medlemsförening väljer varje år en styrelse. Styrelsens främsta uppgift är att styra och leda den lokala föreningen och se till att Mattecentrums övergripande mål följs. 

Önskar du förbättra kunskapsnivån i matematik där du bor? Gillar du att komma på och förverkliga idéer? Då är styrelsearbete något för dig. Vi söker nya ledamöter till våra medlemsföreningar. Tillsammans med andra engagerade jobbar du för att möjliggöra likvärdig kunskapsinhämtning i matematik för barn och unga. Det är en bra demokratiskola och du får utbildning och stöd under tiden. 

 Vi välkomnar föreningserfarenhet men ingen tidigare erfarenhet av styrelsearbete behövs. Du ska ha ett engagemang och vilja att lära för att tillsammans skapa möjligheter för fler elever att få läxhjälp i matematik. Du ska kunna ge tiden som krävs utefter styrelsens satta mål. 

Skriv en intresseanmälan till din lokala medlemsförening här!