Meny

Meny

Projektledare Insamling och försäljning

Vi behöver dig som har gedigen erfarenhet av insamling. Vi är en liten hjälporganisation med ett stort uppdrag. Tusentals barn och unga får stöd via våra sajter Pluggakuten, Livehjälpen, Matteboken, Formelsamlingen och Mathplanet.

Mattecentrum står inför en expansiv fas och söker en projektledare som kan stödja oss i vår insamling. Vi söker dig som älskar insamling och har bra driv som försäljare. Du blir ett viktigt stöd när vi ska bygga upp vår insamling från företag och privatpersoner så vi kan nå fler barn och ungdomar med vårt erbjudande om gratis läxhjälp med matte.

Din profil:

  • En säljande och egenproducerande projektledare som kan stötta vår insamling
  • Dig som gärna bokar möten med företag och presenterar Mattecentrum i syfte att skapa samarbeten som ger nya medel
  • Dig som kan insamling från privatpersoner
  • Vi tror att du älskar att göra skillnad och vill engagera andra att vara med
  • Vi tror att du har goda kunskaper och erfarenhet av insamling och försäljning

Ansökan

Tjänsten är på heltid med tillträde omgående. Din arbetsplats är i Stockholm. Intervjuer sker löpande. Skicka din ansökan till jobb@mattecentrum.se. Har du frågor kontakta Dicran Sarafian, Generalsekreterare Mattecentrum, 070-775 99 66.

Om Mattecentrum

Mattecentrums syfte är att öka elevers förståelse för matematik och dess roll i samhället. Vi vill inspirera med förebilder och erbjuda gratis matematikstöd i olika former som ett effektivt komplement till skolan.