Meny

Meny

Projektledare Medlem- och volontärsrekrytering

Om tjänsten
Som projektledare för medlem- och volontärsrekrytering arbetar du för att fler barn och unga ska få möjlighet till gratis läxhjälp i matematik. Du kommer arbeta med att stötta våra lokalföreningar i arbetet med att rekrytera medlemmar och volontärer och se till att fler barn- och unga vet om Mattecentrums fysiska läxhjälp runt om i landet.

Tjänsten som projektledare innebär ett nära samarbete med förening- och medlemsansvarige på kansliet. Arbetet innebär stor frihet och eget ansvar att planera sitt uppdrag. Vi erbjuder ett varierande uppdrag med många personliga kontakter där har chans att inspirera och driva utveckling.

Tjänsten utgår från kansliet i Stockholm och innebär en del resor och besök till Mattecentrums lokala föreningarna. Tjänsten kan till exempel innebära att planera och genomföra rekryteringsaktiviteter lokalt.

Vi söker dig som:

  • Har lätt att skapa kontakt och goda relationer
  • Har ett eget driv, tar initiativ och är självgående
  • Är flexibel och en kreativ problemlösare
  • Har god förståelse för ideellt engagemang, där erfarenhet från den ideella sektorn är ett plus
  • Är van att arbeta självständigt – du kan planera, prioritera och rapportera ditt arbete
  • Har god datorvana och är duktig på att kommunicera både i tal och skrift.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har en bakgrund inom till exempel pedagogik, beteendevetenskap, marknadsföring, sälj eller service. Eftergymnasial utbildning är inget formellt krav, men meriterande. Meriterande är också projektledarerfarenhet. Vidare tar vi stor hänsyn till dina personliga egenskaper.

Du behöver ha god samarbetsförmåga och social kompetens, samt dela Mattecentrums vision.

Du som person
Vi söker dig som är prestigelös, ödmjuk, lyhörd och har mycket god samarbetsförmåga. Du har förmågan att tänka nytt och har ett personligt driv som entusiasmerar din omgivning. Vidare är du självgående, uthållig, älskar nya utmaningar och är en initiativrik problemlösare som är bra på att prioritera och organisera. Du trivs och är van vid ett högt tempo och varierande arbetsuppgifter med skiftande ansvar och karaktär.

Villkor
Arbetsgivaren är Mattecentrum med placeringsort i Stockholm. Tjänsten är en projektanställning om 6 månader, med möjlighet till förlängning. Mattecentrum omfattas av kollektivavtal. Vi eftersträvar mångfald och ser gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter.

Tillträde
Snarast möjligt, alternativt i augusti. Intervjuer sker löpande.

Ersättning
Fast lön

Om Mattecentrum
Mattecentrum är en ideell förening vars syfte är att erbjuda barn och unga gratis läxhjälp i matte. Vi vill inspirera med förebilder och erbjuda gratis matematikstöd i olika former som ett effektivt komplement till skolan. Tusentals barn och unga får stöd i våra räknestugor runt om i landet och via våra sajter Pluggakuten.se, Matteboken.se, Formelsamlingen.se och Mathplanet.com.

Mattecentrum är en viktig drivkraft för att skapa kostnadsfritt, tillgängligt och inkluderande material för alla elever som vill och behöver bli bättre i matematik.

Varmt välkommen med din ansökan. Skicka ditt CV och personliga brev till jobb@mattecentrum.se.

Kontakt & frågor
Anna Haraldsson, förening- och medlemsansvarig, anna@mattecentrum.se