Meny

Meny

Stötta Mattecentrum

Mattecentrum är en ideell förening för barn och unga. Syftet är att öka intresset för matematik och att höja kunskapsnivån i ämnet. Föreningen består av  medlemsföreningar i de städer där vi driver räknestugor som tillsammans bildar riksorganisationer. 

Alla är välkomna

Alla är välkomna att bli medlemmar i Mattecentrum, oavsett om en pluggar matte eller inte. Det krävs inget av dig som medlem förutom att fylla i formuläret här nere på sidan. Som medlem har du rösträtt på din förenings årsmöte och möjlighet att engagera dig mer i föreningen. Kontakta projektledaren i din medlemsförening om du vill veta mer.

Medlemskap i Mattecentrum är gratis och gäller för kalenderår. Det betyder att du behöver förnya ditt medlemskap för varje år du vill vara medlem. 

Fler medlemmar = mer gratis hjälp i matte

Genom att vi blir fler medlemmar under 26 år kan vi söka mer stöd till verksamheten, vilket leder till att Mattecentrum hjälpa ännu fler barn och unga med matematik, helt gratis.

Är du 26 år eller äldre och vill stötta vår verksamhet? Då är du varmt välkommen att bidra med en gåva, till exempel genom att swisha valfritt belopp till 123 900 2684. 

 

Kön

Dina personuppgifter lagras i enlighet med GDPR. Läs vår integritetspolicy här.