Meny

Meny

Stöd Mattecentrums

 

 

Alla gåvor gör stor skillnad för Mattecentrum. Genom att stödja oss hjälper du till i vårt arbete med att öka kunskapsnivån och intresset för matematik bland Sveriges barn och unga.

Sätt in din gåva på PG 90 02 68-4 eller BG 900-2684Skanna QR-koden med din Swish-app!

Swisha en gåva till Mattecentrum!

Swish-nummer: 1239002684
Gå direkt till Swish-appen

För att swisha pengar krävs det att du har Swishappen på din mobil eller platta. Skanna QR-koden ovan med din Swish-app, eller ange nummer 1239002684 som mottagare, fyll i valfritt belopp, och välj "Betala". Se efter att mottagaren är Mattecentrum när du bekräftar överföringen med ditt mobila BankID.


Gavo-web-new.jpg

Gåvobevis

Vill du eller din organisation ge en gåva till till förmån för Mattecentrum istället för en blomma till en talare på ett seminarium? Eller vill du ge en hyllningsgåva eller minnesgåva?

Det ordnar vi!

Mejla info@mattecentrum.se och ange följande:

  • namnet på den du/ni vill hylla
  • eventuell personlig hälsning och ditt/era namn
  • adress dit gåvobeviset ska skickas
  • Eventuell faktureringsadress

Det går också bra att sätta in gåvan direkt på något av våra 90-konton: PG 90 02 68-4 eller BG 900-2684, eller via Swish (nummer: 1239002684) och beställa ett gåvobevis i efterhand.


Aktiegåvan

FRII, Frivilligorganisationernas insamlingsråd arbetar tillsammans med sina medlemmar för att få fler att upptäcka möjligheten att skänka hela eller delar av sinaktieutdelning till goda ändamål.

Du kan bidra genom att skänka din aktieutdelning skattefritt till Mattecentrum, och samtidigt öka värdet på gåvan med ca 43%!

Läs mer om Aktiegåvan här


 

undefinedMattecentrum har 90-konto och kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll. Mattecentrum är medlem i FRII och följer FRIIs kvalitetskod.


 Mattecentrum är med på Givarguidens gröna lista, vilket intygar att vi uppfyller kriterierna Demokrati, Ekonomi och Transparens som trygghet för dig som givare. Läs mer om Givarguiden här.