Meny

Meny

Nyheter och blogginlägg

Det här händer i Mattecentrum

Tillbaka till flödet

Riksårsmöte i Mattecentrum 2024

Blogginlägg

Lördagen den 23 mars 2024 hölls riksårsmöte i Mattecentrum. Nya ledamöter som valdes in i Mattecentrums styrelse är Micaela Klingspor, Mia Kleregård och Melissa Dogo samt nyval av Christel Tholse Willers. Carina Tovi, styrelseordförande, valdes 2023 på ett mandat på två år och sitter kvar.

 

Carina Tovi har en gedigen bakgrund som Chief Operating Officer och HR-direktör på Nordnet. Christel Tholse Willers återvaldes in i styrelsen på ett förnyat mandat. Robin Sullivan Lewis Christensen och Anders Österlund fortsätter sina mandatperioder. De valdes in på två år 2023. De nya ledamöterna har alla en stor mix av erfarenheter inom tech såväl som hållbarhet och samhällsutveckling. Mattecentrums styrelse reflekterar inte bara det ökade intresset för STEM-ämnen, särskilt matematik, utan också föreningens strävan mot framsteg och förnyelse

Avgående ledamöter:

Rebecka Wigsén, Karolina Lisslö Gylfe och Ulrika Sultan tackades av årsmötet av då deras mandatperioder är slut.

Karolina Lisslö Gylfe och Marie Salamon tillsattes av årsmötet till Mattecentrums valberedning och kommer fortsätta att bidra till föreningens framgång och tillväxt. Deras arbete är avgörande för att säkerställa att styrelsen fortsätter att bestå av kompetenta och engagerade individer som delar Mattecentrums vision och mål.

Läs mer om Mattecentrums styrelse här.