Meny

Meny

Stödmedlemskap i Mattecentrum


Att bli stödmedlem till Mattecentrum innebär att du bidrar till vårt arbete för att ge alla elever i Sverige tillgång till gratis matematikstöd.

Här är några skäl till varför det är värdefullt att stödja Mattecentrum:

 • Främja jämlik tillgång till stöd efter skoltid
  Mattecentrum erbjuder gratis läxhjälp och material i matematik till alla elever, oavsett ekonomiska bakgrund. Genom att bli stödmedlem bidrar du till att minska utbildningsklyftor och främja jämlik tillgång till kunskap.
 • Stödja individens möjlighet till utveckling
  Många unga kämpar med matematik och behöver extra hjälp för att klara sina studier. Mattecentrums verksamhet kan göra en stor skillnad i deras prestationer och framtida möjligheter.
 • Bidra till samhällsutveckling i stort
  Kunskap i matematik är viktig för många yrken och för samhällets teknologiska och vetenskapliga utveckling. Genom att stödja Mattecentrum hjälper du till att förbereda framtidens ingenjörer, forskare och teknologer.
 • Kostnadsfria resurser
  Mattecentrum erbjuder kostnadsfria digitala plattformar som Pluggakuten.se och Matteboken.se, där elever kan få hjälp med matematik när som helst. Ditt stöd hjälper till att underhålla och utveckla dessa plattformar.
 • Frivilligt arbete och engagemang
  Mattecentrum bygger på volontärarbete från engagerade personer som brinner för matematik och utbildning. Genom att bli stödmedlem visar du uppskattning för deras insats och bidrar till att fler kan engagera sig och utvecklas i sin roll som mattecoacher.
 • Öka matematikkunskaper i samhället
  Ett samhälle med goda matematikkunskaper är bättre rustat att möta framtidens utmaningar. Genom att stödja Mattecentrum är du med och skapar en starkare och robust generation.

Hur hanteras gåvor i Mattecentrum?

Mattecentrum är en icke-vinstdrivande verksamhet, innehar 90 konto och är certifierade med Tryggt Givande från Giva Sverige. Här kan du ta del av vår insamlingspolicy: Insamling- och företagspolicy 


Vem riktar sig stödmedlemskap till?

Stödmedlemskap riktar sig till dig som är över 26 år och som inte är volontär.


Vad stöttar jag rent konkret? 

Räknestugor   
Pluggakuten  
Matteboken    
Formelsamlingen   
Mathplanet


Frågor? Mejla info@mattecentrum.se