Meny

Meny

Lediga tjänster

Här hittar du alla utannonserade tjänster och uppdrag som vi har rekryteringsprocesser för. Finns det ingen tjänst? Skicka oss en spontanansökan till jobb@mattecentrum.se

 • Matematisk projektledare för Matteboken.se

  Ledig tjänst

  Om tjänsten
  Som projektledare för Mattecentrum digitala kunskapssajter arbetar du för att fler barn och unga ska få möjlighet till gratis läxhjälp i matematik. Du kommer arbeta med att projektleda och utveckla och publicera material på främst www.matteboken.se och sekundärt www.mathplanet.com 

  Tjänsten som projektledare innebär att tillsammans med ansvarige för digitala verktyg på kansliet kvalitetssäkra kunskapssajterna så att de är uppdaterade enligt senaste läroplan. Arbetet innebär eget ansvar att planera sitt uppdrag. Vi erbjuder ett varierande uppdrag med många personliga kontakter där du har chansen att inspirera och driva utveckling.  

   

  Läs mer om tjänsten
 • Projektledare Medlem- och volontärsrekrytering

  Ledig tjänst

  Om tjänsten
  Som projektledare för medlem- och volontärsrekrytering arbetar du för att fler barn och unga ska få möjlighet till gratis läxhjälp i matematik. Du kommer arbeta med att stötta våra lokalföreningar i arbetet med att rekrytera medlemmar och volontärer och se till att fler barn- och unga vet om Mattecentrums fysiska läxhjälp runt om i landet.

  Läs mer om tjänsten
 • Två koordinatorer till Mattecentrum Malmö

  Ledig tjänst

  Mattecentrum Malmö söker 2 koordinatorer som vill vara med och göra skillnad för våra barn och ungdomar. Vi i Mattecentrum Malmö vill stärka berättelsen om att matte är kul och att alla barn kan. Vi jobbar för en jämlik utbildning där alla barn, oavsett förutsättningar, tidigt får chansen att lära de viktiga grunderna i matematik och därmed ges bättre möjligheter att klara hela sin skolgång. Vi söker därför dig som vill ha en central roll i detta arbete och som har hjärta och engagemang på rätt ställe. Omfattningen av arbetet bedöms vara 2-4 h per vecka mycket beroende på vad du själv vill, kan och mäktar med. Det finns egentligen inget övre tak.

  Läs mer om tjänsten
 • Samordnare medlemsvärvning (deltid)

  Ledig tjänst

  Medlemsföreningen Mattecentrum Stockholm söker en samordnare med fokus på medlemsutveckling och -värvning. Medlemsutveckling innebär att medlemmarna ska vara nöjda med sitt medlemskap och att fler ska bli medlemmar. Vi söker dig som vill arbeta med medlemsutveckling från ax till limpa vilket innebär administration, analys, rapportering, utvecklingsidéer med mera. Vissa uppgifter genomförs helt självständigt medan andra genomförs i samverkan med andra, dels med förtroendevalda t ex styrelsen, dels med volontärer. 

  Läs mer om tjänsten