Meny

Meny

Lediga tjänster

Här hittar du alla utannonserade tjänster och uppdrag som vi har rekryteringsprocesser för. Finns det ingen tjänst? Skicka oss en spontanansökan till jobb@mattecentrum.se

 • Koordinator Stockholm City

  Ledig tjänst

  Som lokal koordinator ansvarar du för att hålla kontakt med skolor, rekrytera och bemanna volontärer till räknestugorna. Som koordinator för Stockholm City kommer du samarbeta med koordinatorerna för Stockholm nord och syd för att organisera info-möten för blivande volontärer. Du får stöd i ditt arbete av Mattecentrum Stockholms styrelse och Mattecentrums kansli.

  Läs mer om tjänsten
 • Två koordinatorer till Mattecentrum Malmö

  Ledig tjänst

  Mattecentrum Malmö söker 2 koordinatorer som vill vara med och göra skillnad för våra barn och ungdomar. Vi i Mattecentrum Malmö vill stärka berättelsen om att matte är kul och att alla barn kan. Vi jobbar för en jämlik utbildning där alla barn, oavsett förutsättningar, tidigt får chansen att lära de viktiga grunderna i matematik och därmed ges bättre möjligheter att klara hela sin skolgång. Vi söker därför dig som vill ha en central roll i detta arbete och som har hjärta och engagemang på rätt ställe. Omfattningen av arbetet bedöms vara 2-4 h per vecka mycket beroende på vad du själv vill, kan och mäktar med. Det finns egentligen inget övre tak.

  Läs mer om tjänsten