Meny

Meny

Lediga tjänster

Här hittar du de tjänster och uppdrag som nu har rekryteringsprocesser igång för.

Är det tomt här nu, eller hittar du inget som passar dig, går bra att skicka in en spontanansökan till jobb@mattecentrum.se. Ange vad du skulle kunna tänka dig att arbeta med i mejlet.

 • Två koordinatorer till Mattecentrum Malmö

  Ledig tjänst

  Mattecentrum Malmö söker 2 koordinatorer som vill vara med och göra skillnad för våra barn och ungdomar. Vi i Mattecentrum Malmö vill stärka berättelsen om att matte är kul och att alla barn kan. Vi jobbar för en jämlik utbildning där alla barn, oavsett förutsättningar, tidigt får chansen att lära de viktiga grunderna i matematik och därmed ges bättre möjligheter att klara hela sin skolgång. Vi söker därför dig som vill ha en central roll i detta arbete och som har hjärta och engagemang på rätt ställe. Omfattningen av arbetet bedöms vara 2-4 h per vecka mycket beroende på vad du själv vill, kan och mäktar med. Det finns egentligen inget övre tak.

  Läs mer om tjänsten
 • Samordnare medlemsvärvning (deltid)

  Ledig tjänst

  Medlemsföreningen Mattecentrum Stockholm söker en samordnare med fokus på medlemsutveckling och -värvning. Medlemsutveckling innebär att medlemmarna ska vara nöjda med sitt medlemskap och att fler ska bli medlemmar. Vi söker dig som vill arbeta med medlemsutveckling från ax till limpa vilket innebär administration, analys, rapportering, utvecklingsidéer med mera. Vissa uppgifter genomförs helt självständigt medan andra genomförs i samverkan med andra, dels med förtroendevalda t ex styrelsen, dels med volontärer. 

  Läs mer om tjänsten