Meny

Meny

Projektledare Uppsala

Ledig tjänst

Mattecentrum är en ideell förening som ger gratis läxhjälp i matematik till tusentals högstadie- och gymnasieelever via öppna räknestugor. Nu söker vi efter dig som vill projektleda vår verksamhet i Uppsala och ta verksamheten till nya höjder.

Har du ett intresse för matematik, IT eller kanske kommunikation och brinner för allas rätt till utbildning? Om du även tycker om att leda projekt och arbeta med människor så är projektledarrollen hos Mattecentrum helt rätt för dig!

Nu letar vi efter dig som vill pröva eller utveckla dina projektledarförmågor. En person som ska leda en del av föreningens lokala verksamhet framåt.

Som grund omfattar projektledarrollen några timmar i veckan. Som projektledare får du ovärderlig erfarenhet inom allt från rekrytering och marknadsföring till ett bredare nätverk och kontakt med många olika målgrupper.

Uppdraget är flexibelt och utförs på ideell basis med en symbolisk arvodering utifrån engagemang. Vill du göra skillnad för dagens unga är det här det perfekta uppdraget för dig.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Som projektledare ansvarar du för räknestugeverksamheten, schemaläggning och volontärsamordning
  • Marknadsföring mot elever och nya volontärer
  • Rapportering till kansliet

    Skicka in din ansökan till lisa@mattecentrum.se