Meny

Meny

Måndagar 17.00-19.00

Rävbackestigen 1 B Morjärv

Räknestugorna i Morjärv startar vecka 37 och håller öppet hela hösten 2020 med undantag för lov- och ev. studiedagar! Se schema för plats och tid!

Varmt Välkomna!


 

I det nordligaste av Sverige- I Haparanda, Kalix, Boden, Luleå och Piteå startade Mattecentrum 2016 projektet Integral & Integration. Ett projekt för nyanlända barn, unga och vuxna att få en första kontakt med svensk utbildning och stöd i matematik. 

Under 2020 har I & I fysiska lokaler med handledning i Boden och Kalix. Nu finns även Integral och Integration tillgänglig för dig i Digitala Räknestugor. Intresserad?

Kontakta Hasan@mattecentrum.se för att boka en tid eller för att veta mer!

(psst... självklart är det gratis)


Vägbeskrivning


Kontaktperson

Hasan Al Bakafani

Så funkar det

  • I räknestugan kan du få hjälp med matteuppgifter, med att plugga inför prov eller inför högskoleprovet. Volontärerna kan ge dig hjälp med matematik på grundskole- och gymnasienivå - studerar du matte på universitetsnivå kan vi inte garantera att du kan få hjälp av volontärerna, men du är ändå hjärtligt välkommen att plugga i räknestugan.
  • Det är drop-in och ingen föranmälan. Kom dit när du vill under tiden som räknestugan är öppen.
  • Ta med din mattebok eller andra uppgifter, egen penna, papper, miniräknare och annat material du behöver för att plugga.
  • Du är välkommen till räknestugan oavsett vilken skola du går i, vilken kurs du läser, din ålder eller kunskapsnivå.
  • Är du intresserad av att bli volontär? Mejla kontaktpersonen! (Ovan)
  • Bli medlem i Mattecentrum
    - det enklaste sättet att stödja föreningen.