Meny

Meny

Kommunikatör 50%

Ledig tjänst

Vill du vara med och driva Mattecentrums vision om en ökad kunskapsnivå i matematik och en likvärdig kunskapsinhämtning? Nu söker vi dig som är en kommunikationsesse och vill förstärka vårt kommunikationsteam med anledning av föräldraledighet.

Mattecentrum är en ideell förening som grundades 2008 som en motkraft till sjunkande matematikkunskaper i Sverige. Mattecentrum verkar för likvärdig kunskapsinhämtning samt har som mål att öka kunskaper i och stimulera intresset för matematik bland barn och unga i Sverige. All Mattecentrums verksamhet är gratis att ta del av för våra elever. Vi på Mattecentrum söker nu dig som vill förstärka vårt kommunikationsteam på 50 % med anledning av föräldraledighet. 

Vi tror att du är en ansvarsfull person som trivs lika bra att arbeta i team som enskilt. För att lyckas i rollen besitter du förmodligen följande kompetenser: du jobbar självgående, är ansvarsfull, skaffar dig snabbt en god helhetssyn, arbetar strukturerat samt är duktig på skriftlig kommunikation.
 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Contentansvarig för Mattecentrums sociala medier
  • Kommunikationsstöd till Mattecentrums regionansvariga samt medlemsföreningar. Detta innefattar grafisk formgivning och pressarbete.
     

Kvalifikationer:

Vi söker dig som brinner för kommunikation och har en god stilistisk förmåga. Du har en eftergymnasial kommunikationsutbildning och har kanske nyligen tagit din examen eller några års arbetslivserfarenhet. Du har goda kunskaper i Adobeprogram som Photoshop och InDesign. Vi ser även att du har erfarenhet av filmredigering i Premiere samt webbpublicering. Du har tidigare arbetat med pressfrågor.

Är du fotografiintresserad är detta meriterande.
  

Om tjänsten

Anställningsform: 50 %, vikariat till december med möjlighet till förlängning. 
Arbetsort: Centrala Stockholm

Tillträde: September eller enligt ök

Individuell lönesättning tillämpas
Resor i tjänsten samt kvälls- och helgarbete kan förekomma.
 

Ansökan

Sista dag för ansökan är 13/8. Vi tar emot ansökningar via jobb@mattecentrum.se, bifoga CV och ett personligt brev där du beskriver varför du är passande för tjänsten.

På grund av semester besvaras frågor om tjänsten mellan vecka 26-27. Frågor om rekryteringsprocessen besvaras även under vecka 28.

Frågor rörande tjänsten besvaras av kommunikationsansvarig Emma Nyborg på 072-547 35 59 eller emma@mattecentrum.se.

Frågor rörande rekryteringsprocessen besvaras av HR-ansvarig Rebecka Wigsén på 073-075 51 47 eller rebecka@mattecentrum.se