Meny

Meny

Nyheter och blogginlägg

Det här händer i Mattecentrum

Tillbaka till flödet

Pluggakuten är Sveriges bästa utbildningssajt!

Nyhet

IDG har utsett Pluggakuten till bästa sajt 2019 i kategorin utbildning  i sin årliga Topp100-lista över Sveriges bästa sajter. Vi på Mattecentrum är otroligt stolta över detta! Ett stort stort tack till alla moderatorer, till alla som ställer på frågor, till alla som svarar på frågor, till NCC som har givit oss förutsättningar till att driva Pluggakuten, till vår webbyrå Obviuse som byggt forumet. För det den här utmärkelsen går ut till alla oss som som bygger, fyller och förvaltar vårt forum!

Motiveringen lyder:

Pluggakuten är en sajt från Mattecentrum där man kan få hjälp med frågor och problem inom alla skolämnen (även om det nog är matte och NO-ämnen som dominerar), inklusive saker som studieteknik. Det går lätt att söka på olika ämnen eller nyckelord, men nästan lika viktigt som själva innehållet är hur de jobbar med att den sociala upplevelsen ska vara bra. Man arbetar pågående och aktivt med att användarna ska känna sig både trygga och delaktiga i forumet och hur det fungerar.

Tydligen är mediantid att få sin fråga besvarad 18 minuter – och du kan garanterat hitta hjälp med att räkna ut vad som är skillnaden mellan mediantid och genomsnittlig tid.

Läs mer om utmärkelsen här